Skip to content
Siguranța cetățeanului

4.400 de terase, restaurante sau fast-food-uri, verificate de Poliţie în ultimele 24 de ore

Inquam Photos/Octav Ganea

Aproximativ 4.400 de restaurante, terase sau fast-food-uri au fost verificate, în ultimele 24 de ore, cu privire la respectarea măsurilor de protecţie sanitară, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

Au fost desfăşurate peste 1.200 de acţiuni punctuale, fiind verificate aproximativ 92.600 de persoane şi peste 12.400 de obiective de interes, printre care aproximativ 4.400 de terase, restaurante sau fast-food-uri„, a declarat Dajbog, la sediul MAI. De asemenea, au mai fost verificaţi 6.700 de operatori economici şi 224 de operatori transport persoane.

„În ultimele 24 de ore, s-au aplicat 6.535 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 1,3 milioane lei. Un număr de 5.446 de sancţiuni au fost aplicate pentru nepurtarea măştii de protecţie şi pentru nerespectarea măsurilor privind carantina sau izolarea.

Din totalul de sancţiuni contravenţionale, aproximativ 1.000 au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie„, a informat purtătorul de cuvânt al MAI, potrivit Agerpres. De asemenea, s-au întocmit patru dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *