Skip to content
Politică

4 senatori și un deputat PSD au anunțat că ar vota Guvernul Cîțu: „E foarte slab, dar suntem în criză și poate nu mai avem altă șansă”

Inquam Photos / Octav Ganea

O parte din parlamentarii PSD spun la ora transmiterii acestei știri, în ședințe interne din Camera Deputaților și Senat, că deși guvernul Florin Cîțu este „foarte slab”, totuși „este o situație de criză cu coronavirusul și ar trebui să îl votăm”, au spus surse social-democrate.

Potrivit surselor citate, senatorii PSD Vasilică Toma, Florian Bodog, Bogdan Matei și Miron Smarandache, dar și deputatul Lucian Șova, ar fi spus în partid că ei ar vota guvernul Florin Cîțu.

„Nu merită să fie votat, e foarte slab, dar există riscul să nu mai existe o altă șansă și țara trebuie să aibă un guvern care să gestioneze criza. PNL este în continuare iresponsabil și nu vor să voteze propriul guvern”, au spus senatorii PSD.

La Camera Deputaților, liderul grupului, Alfred Simonis, le-ar fi spus colegilor că fiind o situație de criză înțelege dacă unii social-democrați vor vota pentru învestirea guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *