Skip to content
Puterea Știrilor Video

8 ani de administrație PSD în Snagov. Candidatul liberal Anghel Mihai acuză: Aș putea să-i spun primarul ZERO!

psnews.ro

Invitat la ”Puterea Știrilor”, candidatul PNL la Primăria comunei Snagov, Anghel Mihai, vorbește despre problema infrastructurii pentru energia electrică din localitate. El îl acuză pe actualul primar social-democrat că nu a făcut nimic pentru comunitatea care l-a ales: ”Aș putea să-i spun primarul zero”.

„Din păcate, astăzi când vorbim, într-o comună cum este comuna Snagov, să existe gospodării fără acces la curent este ceva incredibil . Ți se face pielea de găină. Deja am avut discuții cu o firmă care se ocupă cu așa ceva să îmi facă un proiect preliminar în ceea ce privește extinderile de rețea, de iluminat public și de energie electrică. Astăzi când vorbim, să vii să investești, să îți cumperi un teren la Snagov să îți faci o casă, primul lucru pe care îl dorești este să ai acces la energie electrică, celelalte vin de la sine.

De obicei, locuințele noi nu au acces la energie electrică, culmea și unele dintre locuințele vechi sunt în această situație. Cu tristețe spun că lucrurile astea nu ar trebui să se întâmple, însă, noi, comuna Snagov, suntem mult mai jos decât alte comune cu administrații liberale. Vorbim de comuna Gruiu, de comuna Periș, ambele administrații liberale”, a spus candidatul.

Tot acesta vorbește despre lipsa implicării actualei conduceri PSD, acuzând actualul primar că „nu a făcut altceva decât să înfrâneze dezvoltarea comunei Snagov prin tot ceea ce a întreprins”.

„La noi, de 8 ani de zile, primarul de culoare politică PSD-istă nu a întreprins nimic, aș putea să îi spun primarul zero. Zero km de canalizare, zero km de construcții electrice extinse, zero construire liceu, zero rețea de apă potabilă. Toate sunt de mult timp, nu din perioada lui de administrare”, a conchis Anghel Mihai.

Anghel Mihai, candidatul PNL la Primăria Snagov, la ”Puterea Știrilor” cu Marinela Angheluș

Publicată de PS News pe Luni, 21 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *