Skip to content
Politică

Deputatul Răzvan Mironescu, previziuni sumbre pentru Băsescu: „O modalitate de a părăsi scena politică într-un mod mai puțin elegant”

" "

Deputatul Răzvan Mironescu, previziuni sumbre pentru Băsescu: „O modalitate de a părăsi scena politică într-un mod mai puțin elegant”

Deputatul liberal Răzvan Mironescu a făcut mai multe aprecieri personale cu privire la ieșirile publice ale fostului președinte Traian Băsescu și modul în care acesta își calculează mișcările tactice în vederea unei reveniri în forță pe scena politică.

" "
" "

Răzvan Mironescu a fost prezent, vineri seară, în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3 unde a declarat că fostul șef al statului nu dovedește prea multă coerență în acțiuni, dorind să candideze la Primăria Capitalei, după ce anterior declarase că dorește să se retragă alături de familie:

„Eu nu prea mai inteleg nimic din ceea ce face domnul Basescu (…) ma asteptam macar la o coerenta a ideilor. Inainte sa isi finalizeze mandatul de presedinte ne spunea cum ar vrea sa aiba timp sa mearga cu nepotii in parc. (…) O data zici ca te retragi din viata politica si pe de alta parte vrei sa candidezi la Primaria Capitalei. (…) Afirmatii care dupa aia s-au dovedit fara acoperire. Cred ca este o modalitate de a parasi scena politică intr-un mod mai putin elegant.”, a opinat Mironescu.

„Pluteste in deriva peste cuburile de gheața (…) ori isi face loc, ori are un pahar foarte mare”, a opinat președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, prezent și el în aceeași emisiune.

„Eu cred ca va amana decizia foarte mult pana spre finalul depunerii candidaturilor, timp in care va incerca sa-si faca toate calculele pentru ca o infrangere rusinoasa cu un scor foarte mic ar inseamna, de fapt, incheierea carierei politice.”, a mai declarat Răzvan Mironescu.

Totodată, Răzvan Mironescu și-a anunțat candidatura la Primaria Sectorului 6 având sprijinul PNL: „Se vor face niste masuratori, niste sondaje interne. Se vor pune si candidatii de la celelalte partide”, precizând că actualul primar Rareș Mănescu „Nu mai doreste sa candideze”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *