Skip to content
Politică

Dragnea nu îl vrea pe Băsescu la Primărie: „Sper sa nu mai ocupe nicio funcție publică în România”

Marţi seară, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a făcut o serie de declaraţii privitoare la dosarul său şi a răspuns acuzaţiilor aduse aduse conform cărora i-ar fi finanţat campania fostului preşedinte Traian Băsescu: „Exista un individ , Nitulescu care spune ca eu i-am finantat campania. (…) Tot ce spune Traian Băsescu este neadevărat.”

Fostul prefect de Teleorman Teodor Nitulescu, fost lider al filialei judetene a PSD, a sustinut, joi seara, la Realitatea TV, ca Liviu Dragnea „a sifonat peste un miliard de euro in firma Teldrum, pe care a privatizat-o”. El a mai spus ca stie de la Liviu Dragnea ca acesta a sponsorizat, cu bani de la Teldrum, campania electorala a lui Traian Basescu, potrivit hotnews.ro.

Aflat într-o emisiune de la România TV, președintele interimar al social-democraților a fost rugat să spună ce decizie ar lua în eventualitate unei condamnări în dosar:”Nu, am varianta de rezerva doar daca voi fi omorat. Nu vad de ce ar trebui noi sa impletim mereu mersul justitiei cu mersul politicii. Daca o sa ajung in situatia aia(…) PSD va lua o decizie. Sa ajungem acolo.”

Totodată, fostul ministru al Dezvoltării Regionale a apreciat că niciun partid nu și-a stabilit candidații finali pentru alegerile din 2016 la postul de primar al Capitalei:„Primaria Capitalei este un obiectiv important pentru fiecare partid şi pentru PSD. Sunt convins ca vom gasi o propunere buna, corecta si care sa genereze incredere bucurestenilor. (…) Da, nimeni n-are niciun candidat stabilit pana acum. Ceea ce s-a intamplat cu Sorin Oprescu a resetat complet strategia partidelor si competitia (…). La ora aceasta niciun partid din România nu are un candidat serios si cu sanse reale pentru Primaria Capitalei. Repet, fiecare partid face cercetatri, masuratori, analize pentru a veni cu o candidatura care sa aiba sanse reale de castiga.”

Intrebat daca il vede pe Traian Băsescu cu sanse de a castiga cursa pentru Primărie, Dragnea a răspus tranșant: „Nu il vad si sper ca Traian Băsescu sa nu mai ocupe nicio functie publica in Romania. A facut atata rau in acesti ani incat sper sa nu mai ocupe nicio functie publica in Romania.” a punctat liderul PSD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *