Ce ascunde vila secretă a lui Putin de lângă Finlanda: bideuri de lux, sisteme antiaeriene și alte obiecte pompoase

Sursa foto: captura video

Președintele rus Vladimir Putin și-a construit o proprietate uriașă în apropiere de granița Rusiei cu Finlanda, dotată, printre altele, cu bideuri de mii de euro, o cascadă „furată” dintr-un parc național și sisteme de apărare antiaeriană, potrivit jurnaliștilor de investigație de la Dossier Center.

Aflată într-o zonă împădurită la 30 de kilometri de Finlanda, în republica Karelia din nord-vestul Rusiei, reședința privată care i-ar aparține lui Putin are „trei case în stil modern pe țărmul Golfului Marjalahti, două heliporturi, câteva pontoane pentru iahturi, o fermă de păstrăv și o fermă de vite pentru producția de carne de vită marmorată”, scrie The Moscow Times. Filmările din dronă obținute de Dossier Center prezintă și o cascadă despre care aceștia spun că a fost „furată” din Parcul Național Ladoga – întreaga proprietate ar avea o suprafață de 1 kilometru pătrat.

Printre obiectele de lux care pot fi găsite în vila secretă a lui Putin se numără bideuri de aproape 10.000 de euro, capete de duș ce costă 4.000 de euro bucata, și o podea din marmură italiană Fior di Bosco în valoare de 100.000 de euro, potrivit The Telegraph.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: