Ciolacu: Există trei sectoare în București unde lucrurile se dezvoltă, 4, 3 şi 5

Sursa foto: gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă cu primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, că există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă, sectorul 4, sectorul 3 şi sectorul 5, unde nu au făcut majorităţi cu PNL şi există şi celelalte sectoare, unde sunt majorităţile, şi la Primăria Generală, cu Partidul Naţional Liberal, şi unde vede că lucrurile nu merg tocmai în direcţia corectă.

”Există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă – e sectorul 4, sectorul 3 şi sectorul 5. Cred că aici nu aţi făcut majorităţi cu PNL şi există şi celelalte sectoare, unde sunt majorităţile, şi la Primăria Generală, cu Partidul Naţional Liberal, şi văd că lucrurile nu merg tocmai în direcţia corectă”, a spus premierul în conferinţă.

Premierul a declarat cu ocazia vizitei la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan”, că aici va fi ”prima maternitate construită în 30 de ani în Bucureşti”.

”E un mesaj foarte clar, ceea ce face domnul primar Daniel Băluţă, transmite un mesaj tinerilor: De 30 de ani, plus valoarea României pleacă în străinătate. Nu vor rămâne tinerii în România, dacă nu creăm servicii publice de calitate. Mai mult, Daniel Băluţă, în afară că creează aceste servicii publice de calitate, nu mai pune tinerii să aleagă între o carieră în primul rând şi o familie pe urmă. El demonstrează, ca şi primar, împreună cu Ministerul Sănătăţii, că pot crea o infrastructură, astfel încât cariera şi familia să meargă concomitent”, a precizat şeful Executivului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: