Ciolacu: În trei sectoare lucrurile se dezvoltă, sectorul 4, 3 şi 5. Ciucu, Sector 6: Nu zic nimic, sunt în pixul lui

Ciprian Ciucu si Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă cu primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, că există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă – sectorul 4, sectorul 3 şi sectorul 5, unde nu au făcut majorităţi cu PNL şi există şi celelalte sectoare, unde sunt majorităţile, şi la Primăria Generală, cu Partidul Naţional Liberal, şi unde vede că lucrurile nu merg tocmai în direcţia corectă.

„Există trei sectoare unde lucrurile se dezvoltă – e sectorul 4, sectorul 3 şi sectorul 5. Cred că aici nu aţi făcut majorităţi cu PNL şi există şi celelalte sectoare, unde sunt majorităţile, şi la Primăria Generală, cu Partidul Naţional Liberal, şi văd că lucrurile nu merg tocmai în direcţia corectă”, a spus premierul în conferinţă.

„Nu vreau să mi-l fac pe premier dușman”

Invitat în emisiunea Puterea Știrilor, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 – unul dintre sectoarele în care, potrivit declarației premierului, lucrurile nu merg tocmai în direcţia corectă – a declarat:

„Nu zic nimic, sunt pixul lui. Am vreo trei-patru chestiuni pe agenda Guvernului și nu vreau să mi-l fac pe premier dușman. Treaba mea nu e să comentez declarațiile premierului, treaba mea este ca să livrez oamenilor. Oamenii știu care este adevărul.

Ce să zic? Nu e treaba mea, ca primar, să fac declarații politice. Nu-mi pasă ce zice. Treaba mea este să livrez. Eu știu adevărul, oamenii știu adevărul. Dânsul știe, cu siguranță, adevărul. Am un proiect care mi-a trecut și pentru asta nu pot decât să îi fiu recunoscător în numele oamenilor din Sectorul 6.  Poate a uitat astăzi de Sectorul 6. Vedeți dvs, conflictele acestea politice nu avantajează pe nimeni. Treaba mea este să mă asigur că cel puțin nu-mi închide telefonul în nas. Am mult mai multe șanse să-mi răspundă premierul când îl sun, decât primar general da. Și sunt dependent și de premier, care are multe ministere. De ce să intru pe zona asta? Eu n-am fost ales ca să mă umflu în pene, să-i pot să-i dau replică deșteaptă și să fac mâine titlu de presă. Omul rămâne cu un gust amar.

Ce câștigă oamenii din Sectorul 6 din această polemică pe care aș putea s-o nasc? Cine dintre primari intră în conflicte cu miniștrii, în primul rând, cred că nu-și înțeleg poziția de primar, care nu e una de ghiocel, dar e una de a livra. Evident, dacă lucrurile se acutizează și lucrurile nu se întâmplă, atunci ieși”, a declarat primarul Ciucu, la Puterea Știrilor.

 

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: