Ciolacu: Momentan, Firea e singura înscrisă în cursa internă pentru Primăria București, ar fi culmea să piardă

Sursa: digi24.ro

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, marți, că Gabriela Firea este singura care s-a înscris în cursa internă pentru candidatura la Primăria Capitalei, că organizația București o susține și că „ar fi culmea să fie singura candidată și să piardă”.

„Eu la Primăria București am și candidat. Cu toate că doamna Firea… Momentan doar Gabriela Firea s-a înscris în cursa internă pentru candidat la Primăria București. Nu o susțin eu, o susține Organizația București. Ar fi culmea să fie singura candidată și să piardă”, a declarat Ciolacu, întrebat dacă PSD ar ceda funcția de premier și de primar al Capitalei.

Gabriela Firea a dezvăluit la Digi24 că este sfătuită de soțul său să nu candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Social democrata a primit același sfat de la Florin Pandele și în momentul în care a candidat pentru prima data la funcția de primar general al Capitalei. Cu toate astea, își dorește în continuare să fie candidatul PSD la Capitală și spune că nu se va folosi de această funcție pentru a avansa în grad în partid.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: