Ce conținuturi au fost eliminate din programa pentru simularea examenului de Bacalaure

elevii sustin bacul
Sursa foto: Playtech.ro

Elevii claselor a XII-a și a XIII-a seral/frecvență redusă vor susține simularea examenului de Bacalaureat 2024 în luna martie.

Prima probă susținută de elevii de liceu va fi cea la Limba și literatura română, stabilită pentru data de 4 martie.

În continuare, elevii de clasa a XII-a, respectiv clasa a XIII-a, vor susține proba obligatorie a profilului, pe 5 martie, apoi proba la alegere a profilului şi specializării, pe data de 6 martie.

Ultima probă va fi cea Limba şi literatura maternă, pentru elevii care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale, stabilită pentru data de 7 martie 2024.

Rezultatele obținute de elevi la probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2024 vor fi comunicate pe data de 15 martie 2024.

Desfășurarea probelor scrise pentru simulare Bacalaureat 2024

Probele din cadrul simulării naționale a examenului de Bacalaureat încep la ora 09:00, iar accesul elevilor în sală este permis până la ora 08:30.

Totodată, repartizarea elevilor pe săli se realizează astfel încât aceștia să fie așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică.

Elevii au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele primite pentru simularea examenului de Bacalaureat 2024, timpul fiind calculat începând din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: