Alţi trei ucraineni, rătăciţi în Munţii Maramureşului. Unul a murit îngheţat după ce a fost abandonat

Sursă foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

Doi ucraineni care au trecut ilegal vama şi s-au rătăcit în Munţii Maramureşului au fost salvaţi azi noapte de către salvamontişti.

Un al treilea tânăr, care era alături de ei, a avut parte de un sfârșit tragic. Băiatul a murit înghețat de frig, după ce a fost abandonat de ceilalți doi. Potrivit primelor informații, niciunul din ei nu le-ar fi spus autorităților că l-au abandonat și că și-au continuat drumul fără el.

Potrivit informațiilor, alături de cei doi ar mai fi fost un tânăr. Băiatul ar fi fost abandonat de ceilalți doi și a murit din cauza temperaturilor scăzute. Un echipaj al Politiei de frontieră l-a găsit pe tânăr mort în albia râului, la aproximativ trei kilometri de zona în care au fost găsiți ceilalți doi.

„Baiatul a fost abandonat de ceilalți doi și a murit înghețat, din cauza frigului. Daca restul ne informau în dumineața asta când i-am găsit că l-au abandonat mai sus de unde se aflau ei aveam șanse sa îl salvăm si pe cel de-al treilea”, a declarat Salvamot.

Citeste mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: