Bucureşti: Acţiune a poliţiştilor. 15 permise de conducere au fost reţinute

Sursa foto: Poliția Română

Poliţiştii au reţinut, în urma unei acîiuni desfăşurate în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15 permise de conducere, mai mult de jumătate pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, şi au aplicat 49 de amenzi.

De asemenea, au depistat un şofer sub influenţa substanţelor psihoactive în Sectorul 2. Alte infracţiuni constatate au fost: conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Nouă certificate de înmatriculare au fost reţinute pentru deficienţele tehnice constatate.

”În noaptea de 17/18 Februarie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat în sistem integrat alături de poliţişti din cadrul IPJ Ilfov în mai multe zone de interes operativ aflate pe raza de competenţă în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive. În urma controalelor efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 3 infracţiuni”, anunţă duminică Poliţia Capitalei.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: