Sebastian Burduja, soluție pentru reducerea facturilor la termoficare: Legarea CET-urilor direct la rețeaua Transgaz

Sursa foto: Facebook/PNL București

Conectarea celor patru centrale electrice de termoficare (CET) ale Capitalei direct la rețeaua operatorului național de transport al gazelor naturale, Transgaz, pentru a elimina costurile cu distribuitorul este una dintre soluțiile pentru problemele termoficării din Capitală, implicit pentru reducerea facturilor bucureștenilor, soluție prezentată duminică de Sebastian Burduja.

Președinte al PNL București și potențial candidat la Primăria Municipiului București, Sebastian Burduja, a criticat, duminică, din incinta CET Vest, atitudinea actualului și fostului edil-șef al Capitalei, care, potrivit spuselor sale, nu au reușit să rezolve situația termoficării, una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă bucureștenii, cu ocazia unui eveniment de presă organizat de PNL.

„Termoficarea nu e doar una dintre cele mai grave probleme. Este și o problemă simplă, care ar fi putut fi rezolvată pe parcursul anilor, dar pe care primarii care au ocupat fotoliul din Primăria Generală nu au fost în stare s-o rezolve. Nu au prezentat soluții sau când au avut soluții și fonduri, cum e cazul ultimilor opt ani de zile, nu și-au dat interesul”, a afirmat Sebastian Burduja, actual ministru al Energiei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: