Patru ofertanți înscriși la procedura de achiziție pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Flamaropol

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță 4 ofertanți înscriși la procedura de achiziție pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement. Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare și o capacitate de 120 clienți/zi în centrul spa. Obiectivul de investiții va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv si de agrement.

”Avem 4 ofertanți înscriși la procedura de achiziție pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Urmează etapa de analiză a ofertelor depuse, iar în scurt timp vom desemna câștigătorul procedurii, astfel încât să intrăm în linie dreaptă cu actualizarea și completarea documentației pentru continuarea lucrărilor de refacere și modernizare a patinoarului”, anunță primarul.

Nicușor Dan precizează că proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: