Ciucă, despre comasare: O decizie care vizează stabilitatea țării

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele PNL, Nicoale Ciucă, a declarat, miercuri seara, la Parlament, că partidul, în ședința Biroului Politic Național de astăzi, a mandatat executivul partidului să discute în Coaliție și să agreeze această formare de comasare a alegerilor europarlamentare cu listă comună și a alegerilor locale prin forțe proprii la nivelul fiecărei filiale.

„A fost o decizie care a presupus de la sine asumarea responsabilității politice, responsabilitate politică ce vizează stabilitatea țării, ce vizează coerența actului de guvernare și, desigur, ține cont de interesul cetățenilor României și contextul de securitate

Considerăm că prin această asumare responsabilă pentru stabilitatea și coerența actului de guvernare, în această perioadă, nu ne putem permite să fragilizăm tot ceea ce ține de stabilitatea țării, pentru micile orgolii politice, care să fractureze tot ceea ce ține de îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am asumat în fața românilor”, a spus Ciucă.

Autor

  • Ada Zamfir

    Redactor, Jurnalistă cu experienţă de peste 20 de ani în presă. După studii în comunicare în Turcia, a debutat în 2011 în presa autohtonă. A activat la agenţiile de presă Mediafax şi News.ro.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: