Ciolacu: România poate deveni în următorii 4-5 ani una dintre marile forţe economice ale continentului

sursă foto: guvern

România poate deveni în următorii 4-5 ani una dintre marile forţe economice ale continentului, dacă îşi păstrează stabilitatea politică şi economică, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Şeful Executivului participă marţi la evenimentul AmCham CEO Business Forum.

„Am venit astăzi în faţa dumneavoastră alături de cei mai importanţi miniştri ai Guvernului României, pentru că avem un obiectiv comun: să stabilim ce avem de făcut împreună pentru ca firmele dumneavoastră să aibă un profit cât mai mare în acest an şi în viitor! Dacă dumneavoastră câştigaţi mai bine în România, economia ţării va avansa, iar statul va avea resurse să ducă mai multe fonduri în infrastructură, sănătate şi educaţie. (…)

Vreau să vă lansez astăzi o propunere concretă, am să definesc câteva garanţii de stabilitate obligatorii şi, la final, doresc să fac şi o promisiune. Este, de fapt, crezul meu economic pentru viitorul României. Încep prin a vă propune să dezvoltăm împreună cinci obiective de investiţii strategice şi mecanismele de finanţare cele mai adecvate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul a subliniat că Guvernul vine cu reglementări eficiente pentru facilitarea afacerilor, stimularea investiţiilor şi crearea de noi locuri de muncă bine plătite.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: