Sănătate, tuturor! – Despre cum înveți să devii mamă, vineri, 15 martie, la ora 18.00

Dacă aș fi știut… Dacă mi-ar fi spus cineva cum este… De ce nu am aflat lucrurile acestea la timp? Cam așa ar arăta conștientizarea unor momente din tot ce înseamnă creșterea unui copil, spune Mihaela Tatu.

„Nu ne învață nimeni să fim mame, părinți. Adevărul este că nu ne învață nimeni cum să clădim o relație. Sunt mai multe motive. Pe de o parte nu s-a pomenit așa ceva, pe de alta e cam rușinos să recunoști că nu știi lucruri de bază. Și, nu în ultimul rând, fiecare copil, fiecare familie e unică, nu prea poți stabili șabloane și, gata, dacă facem asta și asta, totul o să fie minunat.  Și totuși, sunt lucruri pe care dacă le-am afla la timp, cred că am elimina o grămadă de momente de suferință, oboseală, nervi, senzația că e prea mult”,  mai spune realizatoarea emisiunii Sănătate, tuturor!, în ediția de vineri, 15 martie.

Alăptare, schimbări emoționale, neîncredere, teama că nu ești o mamă bună – toate acestea pot fi depășite cu puțin ajutor.

Andreea Hănescu este consultant în alăptare si life coach și, zi de zi, prin cursuri, discuții, ateliere, chiar asta face: le ajută pe mame să se cunoască, să se înțeleagă mai bine pe ele însele dar și ce li se întâmplă lor și copilului.

Emisiunea poate fi urmărită vineri, de la ora 18.00, pe psnews.ro și pe pagina facebook.com/putereastirilor.

Toate edițiile emisiunii sunt disponibile pe canalul nostru You Tube.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: