INTERVIU Mihail Veștea, PNL Brașov: Mergem la CJ cu ministrul Veștea. Am stabilit 53 de candidați

Foto PS News

Mihail Veștea, senator PNL de Brașov, a explicat, într-un interviu pentru PS News, strategia PNL Brașov la alegerile locale din acest an. Liberalul a precizat, în acest context, că PNL va merge la Consiliul Județean cu Adrian Veștea actualul ministru al Dezvoltării.

“E clar că alegerile locale sunt foarte importante pentru cetățeni, deoarece ei își aleg oamenii cei mai apropiați, adică primarul și consilierii locali care administrează interesele comunității. La aceste alegeri este normal că lumea este mai înfierbântată. Lumea este mai atentă la ceea se întâmplă, la candidați. Vedem că și la București sunt discuții mari pe tema candidaților, lumea este preocupată, toate canalele de știri discută despre treaba aceasta”.

Mandate actuale, PNL Brașov: președinția Consiliului Județean, vicepreședintele Consiliului Județean, viceprimarul municipiului Brașov și 35 de primari

„În ceea ce ne privește pe noi la Brașov, noi ca și organizație PNL avem avantajul că avem președinția Consiliului Județean, vicepreședintele Consiliului Județean, viceprimarul municipiului Brașov și 35 de primari din 58. Avantajul este că toți aceștia sunt oameni care au făcut administrație și care au performat cu proiecte importante”.

Aeroportul Brașov, primul aeroport făcut după 50 de ani

“Putem să dăm exemplu cel mai concludent: Aeroportul Brașov pe care Consiliul Județean Brașov, în frunte cu Adrian Veștea, a reușit să-l finalizeze. Este primul aeroport făcut după 50 de ani”.

Adrian Veștea , candidat la Consiliului Județean Brașov

“La Consiliul Județean, decizia în momentul de față este Adrian Veștea, actualul ministru”.

53 de candidați PNL pentru 53 de primării din cele 58

“Continuăm să facem analize. Noi am avut ședință de Birou Politic Județean și de Consiliu de Coordonare la nivelul județului și am stabilit până în momentul de față 53 de candidați pentru 53 de primării din cele 58. Urmează ca la sfârșitul săptămânii, să luăm decizie și pentru celelalte localități”.

Putem să vehiculăm un nume pentru Primăria Brașov?

„În momentul de față sunt mai multe variante. Se discută și de varianta cu liste comune și varianta de candidați separați. Sigur că se fac analize și interesul și al PNL-ului și presupun, și al PSD-ului este să câștige alegerile și bineînțeles cu oameni care să aibă capacitatea să aducă voturi, să ducă la în sfârșit proiecte pentru comunități.

Deci noi suntem, de asta vorbesc în numele PNL Brașov, noi suntem concentrați pe aceste obiective, să vedem care sunt proiectele majore de care lumea are nevoie, de care comunitatea județului Brașov și al localităților din județul Brașov au nevoie și să ne concentrăm să vedem cu ce oameni putem să ne angajăm că ducem la bun sfârșit aceste proiecte”, a mai spus Mihail Veștea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: