Dacia a deschis comenzile pentru a treia generație Duster cu un preț de bază de 18.800 de euro

Sursa: economica.net

Dacia Duster, model aflat la a treia generație, poate fi comandat, începând cu data de 20 martie, în toate showroom-urile mărcii din România. Prețul de bază este de 18.800 de euro.

Prezentată în premieră mondială la sfârșitul lunii februarie, la Salonul Auto de la Geneva, noua gamă Dacia Duster este comercializată în trei niveluri de echipare – Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare, Extreme și Journey, disponibile la același preț.

Modelul este disponibil în trei variante de motorizare: ECO-G 100, cu alimentare mixtă benzină și GPL, TCe130, care combină un motor pe benzină de nouă generație de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V, și HYBRID 140 (prezent deja pe modelul Jogger), cuplat cu o cutie de viteze automată.

Prețurile încep de la 18.800 de euro (TVA inclus), pentru versiunea Essential ECO-G 100, și urcă până la 26.650 de euro (TVA inclus) pentru versiunile Extreme și Journey echipate cu motorizarea HYBRID 140.

Clienții vor putea comanda Dacia Duster și online, versiunile Journey și Extreme fiind disponibile pe platforma de e-commerce Dacia România.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: