Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit, într-o emisiune televizată, despre mâncărurile care îi plac, despre faptul că preferă legumele şi nu este „carnivor” şi a dovedit că este foarte implicat când vine vorba despre gătit. Ciucă a vorbit şi despre viaţa în teatrele de operaţii şi a mărturisit că s-a gândit, când a plecat în misiuni, că s-ar putea să nu se mai întoarcă, dar nu a verbalizat niciodată acest gând.
Ciucă a mărturisit, joi seară, la România TV, că îi place vinul „foarte mult” şi că mănâncă foarte rar carne.
„Îmi place să mănânc, e şi o chestiune genetică, nu provin dintr-o familie de oameni supli, dar într-adevăr îmi place să mănânc, nu sunt carnivor. Mănânc foarte rar carne, îmi place să mănânc mâncărurile cu care am crescut la bunica, la mama… sarmalele de post şi ciorba de fasole fără afumătură, ciorba de roşii, că acolo (în zona sa natală – n.r.) se cultivă roşii multe, e bazin legumicol”, a povestit Nicolae Ciucă.
În privinţa mâncărurilor cu carne, generalul spune că preferă mâncărurile „simple”, că îi place foarte mult saramura de pui. El consideră că ciorba de roşii este „o minunăţie”, îi place ciorba de praz acrită cu zeamă de varză şi mărturiseşte că îi place şi ciorba de „raci” denumire dată unor ardei uscaţi.
Citește mai mult AICI
Autor
Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News