Termoenergetica anunţă oprirea furnizării energiei termice pentru încălzire în Bucureşti

Sursa foto: unplash

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că a iniţiat procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Capitală.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă încheierea sezonului de încălzire 2023 – 2024, având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultima perioadă. Vor fi iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Bucureşti”, transmite compania într-un comunicat remis duminică.

Oprirea agentului termic pentru căldură se face progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi prin închiderea instalaţiilor către consumatori, efectele fiind resimţite pe tot parcursul următoarelor 72 de ore.

Reducerea progresivă a temperaturii de livrare oferă posibilitatea de a furniza căldură pe timpul nopţii, în următoarele trei zile, până la stabilizarea temperaturilor exterioare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: