Produsul românesc care i-a uimit pe americani. A ajuns în rafturile magazinelor de peste ocean și e la mare căutare

Sursă foto: Freepik

Produsul românesc care a ajuns pe rafturile supermarketurilor din Statele Unite ale Americii. Comercializarea lui a început din această săptămână.

România stă foarte bine la capitolul gastronomie. Țara noastră are câteva produse specifice cu care se poate mândri, inclusiv peste hotare. Unul dintre aceste produse a ajuns pe rafturile supermarketurilor din America, iar americanii sunt cuceriți de el.

De la începutul acestei săptămâni, România este prezentă în Statele Unite ale Americii cu un produs ”vedetă”

România a făcut un pas important în industria alimentară. Unul dintre cele mai iubite și consumate produse de către români a ajuns pe rafturile magazinelor din Statele Unitele ale Americii. Deși a trecut puțin timp de la comercializarea lui peste ocean, americanii sunt de-a dreptul înnebuniți după el.

De acum încolo, salamul de Sibiu Agricola IGP poate fi cumpărat și în Statele Unite ale Americii. Acesta este unul dintre produsele reprezentative pentru România, iar comercializarea lui peste ocean este o adevărată realizare.

Odată cu prezența sa pe rafturile din Statele Unite ale Americii, Salamul de Sibiu Agricola IGP devine primul aliment românesc de origine animală exportat în America. Exporturile de mezeluri din România către America au mai avut loc și în trecut, însă, procesul a fost întrerupt în urmă cu zeci de ani.

Salamul de Sibiu Agricola IGP este unul dintre ”pionerii” produselor pe bază de carne din România. De mai bine de douăzeci de ani, Grupul Agricola pune pe mesele românilor produse de calitate, fabricate local din cele mai bune ingrediente.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: