Administraţia Clotilde Armand produce minuni: Stradă neasfaltată, spălată cu furtunul cu apă

Sursă foto: Captură video

Cartierul Dămăroaia, situat în Sectorul 1 al Capitalei, cea mai bogată unitate administrativ-teritorială din România, încă are străzi neasfaltate, în ciuda taxelor și impozitelor uriașe pe care le plătesc localnicii. Aceștia au surprins un moment de-a dreptul atipic, când o stradă neasfaltată era spălată cu furtunul de angajații Romprest.

Mai exact, este vorba despre strada Liliacului, care a fost spălată cu furtunul în seara zilei de marți, 2 martie. În cartierul cu pricina există probleme majore fiindcă majoritatea străzilor nu sunt asfaltate, astfel că gropile răsar la fiecare pas, iar ploaia sau ninsoarea se traduc în bălți și noroi.

În videoclipul filmat pe strada Liliacului se observă cum strada neasfaltată este spălată.

Străzile Liliacului, Bujorului și Nuferilor au fost adesea pe buzele candidaților la Primăria Sectorului 1. Oamenii care locuiesc acolo și-au arătat indignarea, susținând ca plătesc impozite demne de o zona centrala a Capitalei, dar care le oferă condițiile unui trai demn de Evul Mediu.

În anul 2021, proprietarii și-au plasat panarde cu mesaje în semn de protest față de lipsa de acțiune a autorităților locale.

„Impozite – Zona Zero

Asfaltare – Zero”;

„Vrem drum asfalt și iluminat public”;

„Vrem străzi asfaltate, nu noroaie impozitate”, sunt câteva dintre mesajele care atârnau în 2021 pe garduri.

Clotilde Armand a filmat un videoclip in iunie 2020, în timpul campaniei electorale, chiar pe strada Liliacului. Spunea că locuitorii așteaptă de peste 20 de ani să trăiască în condiții decente.

„Clotilde Armand a fost pe strada Liliacului din Băneasa, o stradă care nu este, încă, în secolul XXI. Sectorul 1 are cele mai multe străzi neasfaltate din București, deși aici este cea mai bogată primărie din România.

Unii locuitori așteaptă de peste 20 de ani să trăiască în condiții decente. Acum, de vorbe si campanii politice sunt sătui oamenii.

Clotilde va lupta să nu mai existe nicio strada de pământ în Sectorul 1. Bani există, faptele lipsesc!”, posta atunci USR București.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: