Lucian Harșovschi speră ca la alegerile din 9 iunie PNL să obțină nouă locuri în Consiliul Local Suceava

Sursa: radiotop.ro

Lista cu candidații PNL pentru Consiliul Local Suceava va fi definitivată săptămîna viitoare, iar candidatul pentru funcția de primar, viceprimarul Lucian Harșovschi, speră la nouă mandate.

Într-o emisiune la Radio Top, domnul Harșovschi a spus:

”Cu colegii mei voi definitiva lista săptămîna viitoare. Sînt colegi care vor merge în continuare, sînt și nume noi care vin pentru a completa această echipă și pentru a veni cu idei, cu viziuni noi. Întotdeauna am spus-o: noi, cei care sîntem angrenați în partea asta politico-administrativă, nu trebuie să le știm, n-avem cum să le știm pe toate și de aceea e bine ca în echipă să faci tot ce trebuie pentru municipiu. Sper să avem cel puțin cîte mandate avem acum, nouă, dacă nu chiar 10”. În Consiliul Local Suceava sînt 23 de consilieri.

Întrebat ce reacții are de la cetățenii cu care intră în contact după ce și-a anunțat candidatura, domnul Harșovschi a declarat:

”Feedback-ul este unul pozitiv. Eu vă spun, pentru că acest lucru îl fac nu doar acum, eu îl fac de cînd am depus jurămîntul în 2020, ca să nu spun din 2016.  Sînt între oameni, iar reacțiile sînt pozitive. Stau de vorbă cu oamenii, cred că întotdeauna accept orice idee și împreună cu ei vom găsi soluții să le rezolvăm, pentru că eu am spus: Suceava întinerește, dar este o stare de spirit. Suceava întinerește cu voi, prin voi, indiferent de vîrsta din buletin trebuie să schimbăm cenușiul din municipiul Suceava, să venim cu alte idei, și aceste idei vin de la persoane tinere, dar vin și de la persoane cu părul cărunt, cele care au construit acest oraș. Trebuie găsit un echilibru și îl vom face, și vă asigur că municipiul Suceava va continua proiectele, pentru că trebuie spus că ceea ce s-a făcut pînă acum în municipiul Suceava va continua. Ceea ce s-a făcut pînă acum s-a făcut bine, dar trebuie și mai mult”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: