Prefectul a demisionat şi va candida din partea PSD pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ

Sursa: romaniatv.net

Potrivit unor surse social-democrate, pentru funcţia de prefect rămasă vacantă este susţinut purtătorul de cuvânt al filialei PSD Neamţ, avocatul Adrian Bourceanu. 

Adrian-Vasile Niţă a demisionat din funcţia de prefect al judeţului Neamţ şi va candida din partea PSD pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ.

Acesta a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că a considerat corect să îşi depună demisia şi nu să se suspende din funcţie, pentru a participa la competiţia electorală.

„După aproape doi ani şi jumătate de mandat care m-au onorat şi m-au ajutat în a-mi lărgi orizonturile şi experienţa pe care deja o aveam în administraţie, este corect din punct de vedere moral, dacă tot ne angajăm în această competiţie electorală, să o fac din această postură şi nu din cea de prefect”, a declarat Adrian-Vasile Niţă.

Decizia PSD cu privire la candidatura de la Piatra-Neamț nu a surprins foarte mult, Adrian Niță fiind activ implicat în problemele comunității. Atât sondajele interne ale partidului, cât și alte sondaje efectuate pe plan local arată că Adrian Niță are șanse mari să obțină funcția de primar, însă decizia finală stă în mâinile pietrenilor care vor merge la urne pe 9 iunie.

Am profitat de acest anunț de candidatură din partea PSD la Piatra-Neamț și l-am invitat pe Adrian Niță în cadrul unei emisiuni în care a discutat de ce e nevoie de o schimbare pentru a limita daunele „accidentului electoral” din 2020, așa cum s-a exprimat.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: