VIDEO Mara Mareș, TNL: Unii ne vor în afara UE. Tinerii din România nu-și doresc așa ceva

În contextul creșterii numărului de mesaje pro-ruse și împotriva Uniunii Europene transmise mai ales pe rețelele de socializare, Mara Mareș, șefa Tineretului Național Liberal, a vorbit în cadrul emisiunii Puterea Știrilor despre beneficiile aparteneței noastre la blocul comunitar.

„Profit de momentul acesta să transmit un semnal de alarmă către aceia care poate se uită în gura populiștilor și cred toate nebuniile astea,  că ar fi mai bine să ieșim din Uniunea Europeană, că noi suntem frații mai mici din Europa. (…) Uitați-vă la cifre, căutați concret, că așa, cu un telefon în mână, pe un live, pot să zic și eu orice, dar asta nu face ca acel lucru să fie corect. Nici într-un caz. Sunt oameni care ne vor în afara Uniunii Europene și care vor să îmbrățișăm Rusia. Și eu nu-mi doresc treaba asta. PNL nu-și dorește treaba asta. Și tinerii din România sunt convinsă că se bucură și le place foarte mult în interiorul UE. Deci, da, Uniunea Europeană este drumul pe care trebuie să mergem în continuare”, a afirmat tânăra liberală.

Aceasta a arătat în continuare că rețelele sociale sunt pline de mesaje false, realizate cu ajutorul noilor tehnologii care pot crea confuzie. În ce privește mesajul pe care l-ar transmite tinerilor, invitata spune că fiecare are o problemă pe care ar vrea să o rezolve, un lucru care îl nemulțumește, acolo unde trăiește în oraș, sat, județ.

„Politica este cea mai simplă și mai facilă cale de a face schimbarea pe care ei și-o doresc. Există și alte căi, dar prin politică, activând într-un partid politic, este cel mai simplu să-ți faci vocea auzită și să găsești ori acea persoană care poate face schimbarea pe care tu ți-o dorești sau poate corecta problema pe care tu o vrei corectată, sau să ajungi în poziția în care să o faci tu singur. Și noi, la TNL, ne asumăm încă din prima clipă când un membru nou ne calcă pragul, că o să facem tot ce ține de noi ca și o mare echipă, mare familie, să-l sprijinim, să ajungă în poziția în care el își dorește și pentru care este pregătit”, a explicat Mara Mareș.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: