Poliţie: Sute care făceau obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen, găsite în perioada 5-11 aprilie

Sursa foto: Facebook / Politia Romana

Peste 700 de persoane, 64 de autovehicule şi 49 de documente care făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen au fost găsite, în perioada 5-11 aprilie, de poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen, anunţă Poliţia Română.

Potrivit Poliţiei Române, au fost localizate pe teritoriul ţării noastre 536 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români au pus în aplicare 23 de mandate europene de arestare, au depistat 56 de persoane semnalate de către statele membre ca având refuzul intrării sau şederii pe teritoriul Schengen, 252 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară şi 8 persoane care erau semnalate ca dispărute de către partenerii din statele Schengen.

De asemenea, de pe teritoriul României, au fost ridicate 33 de documente, fiind găsite şi 61 de autovehicule căutate de partenerii din Spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: