Vergil Chiţac şi-a depus candidatura: Viitorul nostru stă în lucrările ample pe care le facem în oraş

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul PNL al Constanţei, Vergil Chiţac, şi-a depus la Biroul Electoral, dosarul de candidatură, cu peste 21.000 de semnături de susţinere, pentru un nou mandat.

”Am început investiţii şi trebuie să le continuăm, nu avem altă cale”, a declarat Vergil Chiţac la ieşirea de la Biroul Electoral.
”Viitorul nostru stă în lucrările ample pe care le facem în oraş: şcoli spitale, parcuri, drumuri, trotuare, stadion şi CET, exemplele ar mai putea continua”, a subliniat acesta.
”În contextul acesta trebuie să înţelegeţi candidatura mea. Vreau ca împreună cu consilierii PNL să slujim Constanţa, să facem lucruri bune de care ne mândrim”, a afirmat primarul Vergil Chiţac.
Primarul în funcţie a declarat că nu are o miză personală pentru un al doilea mandat la conducerea primăriei, dar lucrările începute trebuie să continue şi să fie finalizate, inclusiv pentru a începe proiecte noi.
”Trebuie să continuăm lucrările, să le terminăm şi să începem alte lucrări pe care să le finanţăm. Acesta este drumul pe care am pornit şi pe acest drum trebuie să mergem în continuare. Nu există alternativă la acest drum!”, a conchis primarul PNL Vergil Chiţac.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: