VIDEO Dorel Onaca, PRM: După contestație, candidatura mea la Primăria Capitalei a fost acceptată

 

Biroul Electoral al Municipiului București a anunțat că pentru alegerile locale de la începutul lunii iunie, au fost acceptate nouă candidaturi și că două au fost respinse. Este vorba despre Dorel Constantin Onaca, Partidul România Mare și Vasile Iuștiuc, independent. Despre motivul respingerii sale, contestația pe care o va depune în 48 de ore de la data afișării a vorbit Dorel Onaca, în cadrul emisiunii Puterea Știrilor.

„Contestația noastră a fost acceptată, respectiv candidatura. Biroul Electorală de Circumscripție numărul 42 a Municipiului București a fost obligat de către Tribunalul București să accepte candidatura mea. A fost pur și simplu un motiv, o joacă de copil. Nu pot să-mi dau seama, pentru că vă dați seama: între miile de pagini pe care le-am transmis Biroul Biroului Electoral Central o anumită declarație nu avea semnătura pe colțul unei pagini, fapt pentru care ieri judecătorul președintele Biroului Electoral al Circumscripției 42 al Municipiului București a acceptat candidatura. Ne-a amânat documentele pentru a fi pentru a fi transmise către Tribunalul București pentru a fi înregistrată candidatura. După ce am făcut toate aceste demersuri, s-a întâlnit Biroul Electoral al Municipiului București care știți foarte bine că 90% este politic și au decis că acea filă era data și nu era trecută și semnătura mea, motiv pentru a-mi refuza candidatura”, a afirmat candidatul PRM.

În ce privește șansele sale de a câștiga voturile bucureștenilor, invitatul este de părere că aceștia își doresc un primar care să  facă administrație, nu politică, să se pună la dispoziția lor.

„Bucureștenii au nevoie de trei lucruri esențiale: de fluidizarea traficului, anveloparea și recondiționarea  clădirilor cu grad seismic ridicat și nu în ultimul rând de curățenie. Restul sunt vorbe. Astea astea sunt  lucrurile clare care trebuiesc făcute, care trebuiau făcute de mult timp, trebuiau făcute. Sunt soț, respect doamnele și respect orice persoană de sex feminin. Dar Bucureștiul are nevoie de un om hotărât, ferm. Acela este cel care se oferă. Da, eu mă ofer bucureștenilor, mă ofer să fac treaba, să fac treabă pe care n-au făcut-o toți primarii, toți. Și e foarte simplu. Lucruri pe care trebuie făcut imediat și în fiecare an făcut ca la cantoane, în Elveția. În fiecare an ai făcut treabă, rămâi, n-ai făcut treaba – acasă. Dar și la sectoare la fel”, a mai arătat Dorel Onaca, liderul Partidului România Mare, candidat la Primăria București.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: