FOTO/VIDEO Un nou incendiu în Bragadiru

incendiu bragadiru
incendiu bragadiru/YOUTUBE

Un alt incendiu a izbucnit în zona Bragadiru, lângă București, pe 20 de hectare după ce ieri, 18 iulie, pompierii s-au luptat cu flăcările ore bune. Fumul e vizibil de la kilometri distanță.

UPDATE 15.26

Pompierii anunță că incendiul a fost localizat. Ei precizează că sunt două focare: unul în strada N.D. Cocea, sec. 5, iar cel de-al doilea din Bucuresti-Măgurele, localitatea Măgurele, județul Ilfov.

UPDATE 15.16

Reprezentanții ISU București-Ilfov anunță că echipaje de pompieri intervin la stingerea unui incendiu de vegetație uscată produse pe N.D. Cocea, sectorul 5, dar și lângă Bragadiru, unde ar fi afectată o suprafață de 20 de hectare.

”Incendiul se manifestă pe un câmp pe o suprafață mare cu degajări mari de fum. Intervin 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Misiunea este în dinamică”, se arată în informarea pompierilor.

Pompierii au fost alertați în jude de 14.30, iar incendiul izbucnit azi, 19 iulie, e aproape de locul unde flcăările au ars ieri, 18 iulie, pe o suprafață de zece hectare, arată digi24.

incendiu
SURSA FOTO / ISU București
SURSA FOTO / ISU București
SURSA FOTO / ISU București

Știre inițială

Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în după-amiaza zilei de miercuri, 19 iulie, pe un câmp de lângă localitatea Bragadiru, județul Ilfov, iar fumul gros se vede de la kilometri distanță. Pompierii spun că 10 hectare de vegetație au fost cuprinse de flăcări. Circulația pe centura Capitalei a fost blocată între Bragadiru și Măgurele.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: