Mircea Geoană își numește foștii colegi social democrați „lăcuste”, însă nu l-ar deranja susținerea lor

Sursa foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Joi, la Alba Iulia, Mircea Geoană a inaugurat prima sesiune de dezbateri a Mișcării „România Renaște!”. Secretarul General Adjunct al NATO a descris acest demers drept „o inițiativă civică cu implicații politice”, subliniind că nu este legată de procesul electoral.

În cadrul dezbaterii „România Renaște!”, mesajul principal al fostului președinte PSD este de a da vina pe clasa politică pentru modul în care – România a stat mai degrabă pe loc, în loc să se dezvolte.  Azi numește politicienii de la vârf drept „lăcuste” care „nu cunosc legislația, economie, sau limba engleză”, o săgeată directă la premierul Marcel Ciolacu.

Mircea Geoană, în calitatea de președinte PSD a pus pe liste în perioada 2005-2010 mulți dintre actualii lideri social democrați, printre care Mihai Tudose, Lia Olguța Vasilescu sau Marian Neacșu.

Cuvintele lui Mircea Geoană au deranjat extrem de tare decidenții din Kiseleff, potrivit unor surse de la vârful PSD. Supărarea vine în special în contextul în care Mircea Geoană ar fi cerut sprijin recent din partea PSD.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: