VIDEO Accident mortal în București din cauza semafoarelor defecte: „Capitala este blocată de Nicușor Dan”

Recent, defecțiunea semafoarelor și marcajele deficitare de la intersecția Barbu Văcărescu-Lacul Tei au făcut prima victimă, o persoană fiind accidentată mortal. Problema aceasta tebuie rezolvată însă de Primăria Capitalei, nu de cea a Sectorului 2, a afirmat Silviu Feroiu, invitat în direct în platoul Puterea Știrilor.

„Din câte știu, este o companie care se se ocupă de de acest aspect. Semafoarele sunt depreciate, majoritatea sunt depreciate tehnic. Nu avem un sistem de smart management pe tot ceea ce înseamnă semaforizare și nici cum ar trebui să fie un model corect, și anume niște semafoare la cerere pentru anumite bulevarde mari, așa cum ne place să vedem când mergem afară, apeși pe buton și aștept să se facă verde astfel încât să putem fluidiza traficul rutier mai repede. Avem o un sistem defect de semaforizări și, ca dovadă, s-au și stricat din acest punct de vedere. Nu am informații suplimentare de ce anume și ce anume a cauzat acest lucru. Dar ceea ce pot să vă spun este că la fiecare furtună, la fiecare vânt mai puternic în București, datorită faptului că se rup foarte mulți copaci care cad și peste liniile de semafor, cad și peste mașinile oamenilor, avem foarte multe defecțiuni. (…)

Într-adevăr, Capitala este blocată în această poveste în care domnul Nicușor Dan refuză să taie copaci, inclusiv uscați. Și vă spun acuma ce încerc să fac și mă blochează legea din România. Am fost la Institutul Matei Balș, iar acolo au căzut copaci uscați în curtea spitalului, chiar în domeniul public, pe stradă. (…) Au devize depuse de 2 ani de zile, iar domnul Nicușor Dan, primarul Capitalei refuză să semneze aceste devize de defrișare a copacilor uscați. Nu mai vorbim de toaletarea copacilor. Și da, într-adevăr, îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru. Sper să nu se mai repete”, a subliniat consilierul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: