Mureş: PNL şi-a lansat candidaţii la alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie

Sursa foto: PNL Mureş

Organizaţia Mureş a Partidului Naţional Liberal şi-a lansat, vineri, la Târgu Mureş, candidaţii la alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie, în prezenţa preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, secretarului general, Lucian Bode, a europarlamentarului Daniel Buda şi a primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

„Există această tendinţă să se vorbească despre valorile doamnelor. Sigur că da, le ştim cu toţii. În primul rând, sunt mame, sunt dedicate, sunt cât se poate de implicate, sunt angajate în tot ceea ce fac, sunt perseverente. Astea sunt caracteristici generale şi le ştim fiecare dintre noi, dar cred că e o chestiune mult mai importantă de subliniat. Reprezintă peste 50% din populaţia ţării. Într-o democraţie, esenţială este reprezentarea ca atare. Femeile din România merită să fie reprezentate în funcţii publice la adevărata lor valoare, pentru a putea cu adevărat să promoveze virtuţile care le definesc. Doamna Mara Togănel are o echipă formată din femei şi tineri, iar alături de bărbaţii din echipa sa va demonstra că merită să fie votată de mureşeni pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş”, a arătat liderul liberalilor, Nicolae Ciucă.

În privinţa candidatului la Primăria Târgu Mureş, doctorul Horaţiu Suciu, Nicolae Ciucă a spus că acesta a făcut din Institutul Inimii un brand naţional şi internaţional.

„Noi, la PNL, vom milita de fiecare dată pentru oameni care au făcut performanţă în carieră. Domnule doctor, trebuie să mutaţi inima de la Institut la Primărie pentru că majoritatea târgumureşenilor îşi pun speranţa în dumneavoastră”, a susţinut preşedintele PNL.

Secretarul general PNL, Lucian Bode, a evidenţiat că PNL Mureş vine în faţa mureşenilor cu o echipă formată din oameni de încredere, competenţi şi cu o vastă competenţă profesională în slujba cetăţenilor.

„Cred în Mara Togănel ca preşedinte al Consiliului Judeţean. Am lucrat foarte bine în Ministerul Afacerilor Interne cu Mara Togănel, aceasta dovedind seriozitate şi puterea de a lua cele mai bune decizii, mai ales în situaţii de criză. Mara Togănel este o adevărată profesionistă, care din poziţia de prefect a sprijinit comunităţile locale. Apreciez foarte mult efortul profesorului Horaţiu Suciu de a candida, sprijinit de echipa liberală. Târgu Mureş are nevoie de o inimă mare şi caldă care bate pentru oameni, iar rezultatul din 9 iunie va confirma acest lucru prin alegerea lui Horaţiu Suciu în funcţia de primar al Târgu Mureşului”, a afirmat Lucian Bode.

Candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş, Mara Togănel, a arătat că liberalii au o echipă de oameni „pricepuţi, harnici şi buni români”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: