Dragoş Bogdan îl dă în judecată pe primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu şi îi cere despăgubiri de 1 leu

judecător judecată proces
Sursa foto: Freepik

Dragoş Bogdan, candidat pe lista PSD-PNL pentru Consiliul Local al Primăriei Sector 2, anunţă vineri îl dă în judecată pe primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu şi îi cere despăgubiri de 1 leu, după ce edilul l-a acuzat că ”a luat şpagă 800.000 de euro de la Dorin Cocoş în dosarul retrocedărilor ilegale din Plumbuita”.

”Lejeritatea cu care foloseşte afirmaţii false este înspăimântătoare, la fel şi inabilitatea sa de a înţelege şi respecta principiile statului de drept”, afirmă Dragoş Bogdan.

”Îl anunţ pe ”primarul turnător” Radu Mihaiu că acuză public, fără drept de apel, un om achitat de două complete diferite de judecată ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Mai mult decât atât, acuză un om care s-a pus la dispoziţia justiţiei şi a cerut activ să nu beneficieze de prescrierea faptelor de care a fost acuzat. Am cerut să fiu judecat şi am fost achitat de opt judecători din două complete diferite. Soluţia este definitivă dar asta nu îl împiedică pe Radu Mihaiu să arunce public cu mizerii în numele meu şi să îmi folosească imaginea pe posterele de campanie”, a subliniat acesta.

”Îi lansez o provocare lui Radu Mihaiu. Radu, te rog să îmi acorzi dreptul constituţional la apărare şi să accepţi o dezbatere publică cu mine. Fii bărbat şi spune ce ai de spus în faţă. În faţa mea şi în faţa publicului. Îţi garantez că în maxim 5 minute îţi demonstrez că minţi şi restul timpului îl putem petrece vorbind despre tot ce nu ai făcut tu patru ani la conducerea primăriei S2”, a conchis Dragoş Bogdan, candidat pentru un loc în Consiliul Local al Sectorului 2 Bucureşti.

Radu Mihaiu a scris joi, pe Facebook, că ”Dragoş George Bogdan, cel care a luat şpagă 800.000 de euro de la Dorin Cocoş în dosarul retrocedărilor ilegale din Plumbuita, este pe loc eligibil pe lista PSD PNL la Sectorul 2”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: