Gabriela Firea: Grija femeilor pentru celelalte femei înseamnă şi grija pentru întreaga familie

Recent, o întâlnire între femei de succes a subliniat importanța solidarității feminine pentru armonia și prosperitatea familiei și societății. Evenimentul, la care a participat și Gabriela Firea, a evidențiat necesitatea ca femeile să se susțină reciproc pentru a reuși într-o lume percepută ca dominată de bărbați, promovând astfel echitatea și recunoașterea meritelor femeilor în toate domeniile.

”💕 Grija femeilor pentru celelalte femei înseamnă şi grija pentru întreaga familie. O femeie fericită înseamnă armonie și prosperitate, acasă sau la locul de muncă. Femeile trebuie să se susțină, în primul rând, între ele pentru a răzbi într-o lume ipotetică a bărbaților. Noi avem nevoie de bărbați, așa cum bărbații au nevoie de noi!

🤝🌷Am avut, zilele trecute, o întâlnire cu femei extraordinare. Ideile lor inspiraționale mi-au dat o energie nemaipomenită. Mi-am întărit convingerea că vom reuși lucruri mari doar împreună, Femei pentru Femei!

❗️Chiar dacă, din păcate, trebuie în continuare să organizăm dezbateri în care să vorbim despre dreptul femeilor de a fi evaluate și privite de la același nivel și după aceleași criterii ca și bărbații, există speranță pentru mai bine!

📍Sunt femeie și inclusiv mie mi-a fost, de multe ori, de două ori mai greu să-mi fac auzită vocea sau am simțit că trebuie să mă lupt de două ori mai mult să-mi fie recunoscute meritele sau să-mi fie acordată încrederea.

#WomenSupportingWomen nu trebuie să rămână doar un slogan inspirat.

🤝🏻 Ca Primar General, ca ministru și parlamentar, am susținut întotdeauna valoarea, competența, onestitatea, integritatea în relația cu toți cei din echipa mea, indiferent că a fost vorba despre colege sau colegi!

👏🏻 Am altă energie după întâlnirea cu toate aceste doamne minunate – Camelia Sucu, Anca Serea OfficialPage, Claudia Ileana Nicolau – fondator Nu mai port, Gabriela Szabó, Dana Sota, Rodica Alis Grasu, Cerasela Rogen coach transformational, Elisabeta Lipa, Ana Maita – Asociația Mame pentru mame, Raluca Constantin – designer vestimentar, Alexandra Ioana Romașcanu – proprietar Chez Marie Confiserie.

🤗 Vă mulțumesc și vă prețuiesc! #ÎmpreunăVomReuși

*Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002”, a spus Firea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: