„Nicușor Dan a REGIZAT absolut totul” / Ciolacu povestește cum a explicat Ciucă, în coaliție, FOTOGRAFIA cu Nicușor Dan

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că Nicolae Ciucă a fost păcălit, referindu-se la fotografia în care șeful PNL apare lângă Nicușor Dan, pe Arena Națională. 

Șeful PSD a povestit, la Realitatea TV, că partenerul său de coaliție, Nicolae Ciucă, a explicat la reuniunea de luni după-amiază cum au stat lucrurile, de fapt.

Conform premierului, Nicolae Ciucă le-a explicat colegilor de coaliție că a fost păcălit de primarul Capitalei, care „a regizat totul”.

Sper să nu îl deranjeze pe domnul Nicolae Ciucă, ne-a explicat, astăzi, la coaliție că a fost păcălit. Domnul Nicușor Dan a regizat absolut totul, a existat acel loc liber lângă dânsul și băiatul domniei sale. S-a așezat (n.r. Nicușor Dan), a stat un pic de vorbă, a fost pregătită acea fotografie și după ce știa că s-a încheiat acțiunea cu fotografia, s-a ridicat și a plecat. Asta a fost explicația, a povestit Marcel Ciolacu.

Premierul a comentat că îl crede în stare pe Nicușor Dan de așa ceva.

Să știți că Nicușor Dan îl cred în stare de așa ceva, pentru că nu-i prima oară când încearcă, printr-o minciună sau printr-un aranjament, să manipuleze lumea. A făcut acest lucru și acum 4 ani, a comentat Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: