Băiat de 15 ani, bătut de soţul unei consiliere USR, într-o comună din Timiş. În scandal a intervenit și femeia

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un băiat de 15 ani a fost agresat joi, 23 martie, de soțul unei consiliere locale a USR în Orţişoara, județul Timiș, Mirela Pop, după ce a avut un conflict cu copilul acestora. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, iar bărbatul a fost reţinut, potrivit site-ului local Opinia Timișoarei.

Întreaga agresiune a fost surprinsă într-o înregistrare video, publicată de Opinia Timișoarei. În imagini, se vede cum bărbatul l-a lovit pe copil, cu palma peste cap. La un moment dat, a intervenit şi soţia bărbatului, Mirela Pop, care l-a bruscat și ea pe băiat. Ulterior, tatăl copilului agresat a sunat la 112 să denunțe agresiunea. „Poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a fost agresat fizic de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, în timp ce se aflau pe o strada din localitatea Seceani. Persoanele implicate au fost conduse la sediul secţiei, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis IPJ Timiş.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: