Ministrul Muncii: Copiii sunt partea cea mai importantă a muncii noastre

Sursa foto: Simona Bucura Oprescu

Dacă am putea vedea lumea prin ochii copiilor, am învăţa să fim mai buni, mai toleranţi, mai răbdători, consideră ministrul Muncii, Simona-Bucura Oprescu.

„Copilăria este mâna întinsă de Dumnezeu către Pământ! Şi dacă am putea vedea lumea prin ochii copiilor, am vedea lucruri magice în tot ce ne înconjoară. Am învăţa să fim mai buni, mai toleranţi, mai răbdători. Dar mai ales am învăţa să nu uităm nicio clipă să aducem bucurie în viaţa lor. Şi mai cu seamă a celor care au nevoie de grija noastră şi de mângâiere mai mult decât orice!”, a scris Bucura-Oprescu pe pagina sa de Facebook, sâmbătă, de Ziua Internaţională a Copilului.Ministrul Muncii a vizitat, în judeţul Vaslui, Casa ESME a Asociaţiei Myosotis, Complexul de servicii comunitare „Neculai Roşca” şi Complexul de servicii comunitare pentru persoane cu dizabilităţi, toate din Bârlad.

„La fel ca în multe asemenea aşezăminte sociale din ţară, am întâlnit aici copii pentru care un zâmbet, o îmbrăţişare înseamnă mai mult decât orice cadou. Am întâlnit şi părinţi şi profesionişti dedicaţi care aduc alinare şi bucurie puilor de om pe care îi au în grijă. Ei, copiii, sunt partea cea mai importantă a muncii noastre. Căci sufletul se reface în prezenţa lor, reinventând mereu copilul din fiecare dintre noi”, a notat ministrul pe pagina sa de socializare.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: