Marcel Boloş, la evenimentul organizat de AVR pentru copii: Nu permiteţi nimănui să vă fure visurile

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Nu permiteţi nimănui să vă fure visurile şi bucuraţi-vă de cei mai frumoşi ani, le-a transmis ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, copiilor veniţi sâmbătă la Centrul de instruire a echipelor canine care aparţin Autorităţii Vamale Române.

„Toţi oamenii mari au fost mai întâi copii, dar puţini dintre ei îşi mai aduc aminte, spunea Antoine de Saint-Exupery. Doar că, de 1 iunie, în ziua în care lumea se învârte în jurul celor mici, priceperea celor mai valoroase resurse ale Autorităţii Vamale Române, prezente în teren, spre încântarea copiilor şi entuziasmul părinţilor, l-a contrazis pe autorul Micului Prinţ”, au postat, pe Facebook, reprezentanţii Ministerului Finanţelor.

Copiii au asistat la demonstraţiile de depistare a produselor de contrabandă şi a substanţelor ilegale, precum şi la simulările de oprire în trafic a maşinilor, pentru combaterea faptelor care au ca efect frauda fiscală, realizate de inspectorii vamali şi „Eroii patrupezi” ai Autorităţii Vamale Române, în prima zi autentică de vară.

„La mulţi ani, dragilor! Bucuraţi-vă de cei mai frumoşi ani, investiţi energie cât să vă construiţi cele mai preţioase amintiri şi nu permiteţi nimănui să vă fure visurile!”, le-a urat, de 1 iunie, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, celor mai mici dintre cei prezenţi la eveniment.

Autoritatea Vamală Română a organizat sâmbătă, de Ziua Internaţională a Copilului, în intervalul 10:00-12:00, un eveniment dedicat în special copiiilor angajaţilor, la Centrul de instruire a echipelor canine cu sediul în judeţul Ilfov, localitatea Pantelimon.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: