Angel Tîlvăr s-a întâlnit cu reprezentanţii companiei BMC Otomotiv şi cu ambasadorul Turciei la Bucureşti

Sursă foto: Facebook/ Angel Tîlvăr

Ministrul Apărării s-a întâlnit cu reprezentanţii companiei BMC Otomotiv din Republica Turcia şi cu ambasadorul Turciei la Bucureşti, el afirmând că discuţiile au vizat posibile oportunităţi de cooperare între Ministerul Apărării Naţionale şi compania BMC, în cadrul programelor de înzestrare ale Armatei României.

”M-am întâlnit, astăzi, cu reprezentanţii companiei BMC Otomotiv din Republica Turcia şi cu ambasadorul Turciei la Bucureşti, Excelenţa Sa domnul Özgür Kıvanç Altan. Am discutat despre posibile oportunităţi de cooperare între Ministerul Apărării Naţionale şi compania BMC, în cadrul programelor de înzestrare ale Armatei României”,a scris ministrul apărării într-o postare.

Angel Tîlvăr arată că, având în vedere preocuparea continuă a MApN privind implicarea industriei naţionale de apărare în programele de înzestrare pe care le derulează, a subliniat importanţa dialogului cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi a intensificării cooperării între companiile din Republica Turcia şi cele din industria de apărare din România.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: