SONDAJ Burduja recuperează puternic înainte de alegeri – luptă umăr la umăr cu Nicușor Dan

Sursa foto: X

Dintre cei care spun că merg cu siguranță la vot, 26,4% au indicat sondaj realizat de către Jarding Global LLC că ar vota cu Nicușor Dan, 26,2% cu Sebastian Burduja, 21% cu Gabriela Firea și 16,4% cu Cristian Popescu Piedone, arată un sondaj realizat de către Jarding Global LLC la comanda PNL București.

În sondajul Jarding Global, cei chestionați mai sunt întrebați: „Dacă doar votul dumneavoastră ar determina următorul primar al Bucureștiului, pe cine ați alege?” La această întrebare, 33,1% răspund Sebastian Burduja, 21,6% Gabriela Firea, 19,9% Nicușor Dan și 17,4% Cristian Popescu Piedone.

La întrebarea „pe care dintre următorii candidați nu i-ați vota niciodată pentru funcția de primar general al Bucureștiului”, 87,1% au răspuns Mihai Enache, 76,7% Cristian Popescu Piedone, 73,8% Gabriela Firea, 69,3% Nicușor Dan și 47,1% Sebastian Burduja.

La întrebarea despre „cel mai convingător program electoral”, 35,1% răspuns cu Sebastian Burduja, 22,7% Nicușor Dan, 19,4% Gabriela Firea și 17,4 Cristian Popescu Piedone.

Sondajul mai creditează PSD pe primul loc în intențiile de vot pentru Consiliul General, cu 28,4%, urmat de Alianța Dreapta Unită – 23,5%, PNL cu 21,9%, AUR cu 9,4% și PPUSL cu 8,8%.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: