VIDEO Drogurile, flagel în Bucureşti. Burduja: „Trebuie intervenit urgent în această zonă din Capitală”

Sursa foto- x

Invitat recent la emisiunea Puterea Știrilor, Sebastian Burduja, candidat pentru Primăria Capitalei, a discutat despre condițiile deplorabile din anumite zone ale orașului. Burduja a menționat vizita sa pe Aleea Livezilor din Sectorul 5, zona este cunoscută drept „aleea drogurilor” și a subliniat că problemele locuitorilor sunt reale și urgente. Sebastian Burduja a accentuat necesitatea unei intervenții rapide din partea primăriei generale și a primăriilor de sector pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale locuitorilor

„E cunoscută această stradă drept „aleea drogurilor”, de altfel, am și urcat într-un bloc la ultimul etaj. Sunt oameni așa cum suntem și noi, au aceleași drepturi, sunt bucureșteni, plătesc taxe și impozite și ca să poți să rezolvi probleme, trebuie mai întâi să-i cunoști, să le restrângi mâna, să le înțelegi durerea. Nu poți să o înțelegi până la capăt, pentru că nu poți să o trăiești așa cum o trăiesc ei în fiecare zi. Dar cei mai mulți dintre ei sunt oameni care pur și simplu vor să aibă o viață normală, nu au nu știu ce fel de aspirații și au tot dreptul la o viață normală.

Deci în genul acesta de ghetou, pur și simplu trebuie intervenit urgent și din partea primăriei generale și din partea primăriei de sector sau primăriilor de sector, că nu e singura zonă din București într-o asemenea stare. Trebuie se le dăm acestor bucureșteni o viață normală, reabilitarea termică a blocurilor, tâmplărie, siguranță publică, poliție locală prezentă. Erau niște doamne în vârstă care plângeau în fața scării de bloc pentru că spuneau că nu pot să doarmă noaptea, că sunt violențe în stradă, că sunt traficanți de droguri care își fac de cap că poliția locală de sector, cel puțin, nu intervine și că dacă s-ar muta de acolo și într-o perioadă temporară de câteva săptămâni și-ar găsi locuința ocupată, așa cum s-a întâmplat în cazul altor vecini. Deci, sunt oameni care trăiesc drame în acest oraș și din punctul meu de vedere, dacă n-avem grijă de cei mai năpăstuiți dintre noi, nimănui din acest oraș nu-i va fi bine”. a declarat Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: