VIDEO Cine s-a luptat cu adevărat cu clanurile din Timișoara. Rezultatele concrete, puse în oglindă: Robu versus Fritz

Dominic Fritz și Nicolae Robu
Dominic Fritz și Nicolae Robu / sursa: colaj PSNews

Lupta administraţiei locale din Timişoara cu clanurile nu e nouă, e începută de fostul primar al oraşului Nicolae Robu, acum candidat la alegerile locale din partea alianţei PNL-PSD. 

Conform unei analize efectuate de Timişoara Update, în mandatul său, Nicolae Robu a câștigat în instanță și a adus efectiv în patrimoniul public 11 clădiri. Este vorba despre 3 clădiri spitalicești (două ale Clinicii de Balneologie și una a Spitalului de Copii) şi 8 foste cinematografe.

În acelaşi timp au fost demolate 2 case construite ilegal, parțial sau total pe domeniul public: una pe strada Glad și una în vecinătatea Pasajului Popa Șapcă.

Tot Robu a eliberat domeniul public de șatre de romi instalate pe el fără aprobări legale și a oprit parangheliile în oraș.

În schimb, în mandatul său, Dominic Fritz, după ce 4 ani de zile, nu a făcut nimic, în campanie a venit și a demolat o poartă. Vecinul lui Cârpaci, alt membru al clanului, făcuse cerere de demolare în 2021.

S-au așteptat 3 ani de zile pentru această demolare. S-a așteptat campania electorală pentru ca Fritz să aibă prilejul să dovedească că poate dărâma o poartă construită în anii 1950.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: