Braşov: Un candidat care a ameninţat preşedinta unei secţii de votare a fost arestat pentru 30 de zile

Sursa foto: Pixabay

Candidatul care a fost reţinut pentru ultraj a primit, duminică, mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

„În data de 7 iunie, la ora 18,32, inculpatul, candidat la alegerile locale de la nivelul municipiului Braşov, fiind nemulţumit de răspunsul primit de la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 8 Braşov cu privire la o petiţie formulată de acesta, a adresat preşedintelui instituţiei ameninţări cu săvârşirea unor acte grave de violenţă, mesajul fiind trimis la adresa de e-mail a instituţiei”, a precizat sursa citată.

Potrivit acesteia, duminică, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov admiţând propunerea procurorului de caz, care a întocmit referat cu propunere de arestare preventivă a persoanei în cauză pentru 30 de zile.

Conform unor surse, este vorba de candidatul independent la Primăria Braşov Nicolae Florin Dogar, care a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul ar fi ameninţat-o cu moartea pe preşedinta unei secţii de votare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: