Burduja: Îl felicit pe Nicuşor Dan. Îl anunţ că vom fi în fiecare zi acolo împingându-l să facă cu adevărat performanţă

Foto Facebook Sebastian Burduja

Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, l-a felicitat pe Nicuşor Dan pentru victoria în alegeri şi a precizat că îl va „împinge” să facă cu adevărat performanţă în București, criticând-o, în același timp, pe Gabriela Firea.

„Îl felicit pe Nicuşor Dan şi îl anunţ că vom fi în fiecare zi acolo împingându-l să facă cu adevărat performanţă pentru acest oraş. După patru ani în care nu se văd multe lucruri, după alţi patru ani în care Gabriela Firea nu a făcut mai nimic, cu siguranţă vom fi zi de zi, aşa cum ne-aţi văzut şi în toată această perioadă, aliatul bucureştenilor”, a declarat Sebastian Burduja într-o conferinţă susţinută la sediul Partidului Național Liberal.

Burduja a precizat că aşteaptă, de asemenea, rezultatele finale ale votului.

„Sunt la ora aceasta şi până târziu în noapte, spre dimineaţă, colegii noştri în fiecare secţie de votare. Ei apără votul românilor şi se asigură că rezultatul final este cel aşteptat de bucureşteni”, a mai spus candidatul PNL.

Burduja a dorit totodată să mulţumească bucureştenilor că „au ales un proiect pentru Bucureştiul viitorului”.

„În primul rând, vreau să mulţumesc tuturor bucureştenilor care în aceste alegeri, în această bătălie, au ales altceva, au ales un proiect pentru Bucureştiul viitorului, au ales cea mai tare echipă, au ales un plan şi au ales să creadă că acest oraş merită poate mult mai mult decât până acum. O campanie foarte muncită şi mulţumirile mele speciale se îndreaptă către oamenii pe care-i vedeţi aici şi către mulţi alţii. Ei au fost în fiecare zi în stradă, mai mult decât orice altă echipă”, a mai afirmat Burduja.

El a precizat că după rezultatele finale va susţine o nouă conferinţă de presă în care va răspunde tuturor întrebărilor.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: