Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea se întoarce la CJ Brașov. Declarații în exclusivitate

Sursa foto: Adrian Veștea/Facebook
Sursa foto: Adrian Veștea/Facebook

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a obținut funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. Despre victoria PNL la alegerile locale din județ și despre proiectele pe care le pregătește pentru brașoveni, a vorbit, pentru PS News, ministrul Adrian Veştea.

„Noi am mobilizat oamenii. Am făcut campanii în fiecare zi, în fiecare cartier. Am avut de asemenea campania dusă și pe fiecare localitate din județul Brașov.

Rezultatele se văd. PNL a luat 30 de primării (cea mai importantă fiind cea a municipiului Braşov). PSD a obținut 23 de primării, USR-ul, trei și două a luat UDMR-ul. În Consiliu sunt 13 mandate din PNL, 12 USR și doi consilieri de la AUR. La nivelul Consiliului Judeţean Braşov PNL a obţinut un scor de 30,5%.

Planuri pentru Brașov

Pe partea de sănătate doresc construirea unor corpuri noi de clădire, de spitale. Atât la Spitalul de Psihiatrie cât și construirea unui spital de Pneumoinfecțioase Infecțioase și de pnumofiziologie, bineînțeles dup ace depun jurământul în octombrie.

De asemenea, la aeroport este o serie de lucrări care țin de extinderea platformelor de îmbarcare și eficientizare a aeroportului și sunt alte proiecte care țin de infrastructură rutieră în mare parte în Brașov.

Sunt proiecte pe care le-am avut și atunci când am fost președinte”, a spus noul ales în fruntea CJ Brașov, Adrian Veştea.

La Brașov, PNL a rămas lider

Rezultatele alegerilor locale din 9 iunie arată că la Brașov, PNL a rămas lider, PSD a crescut, iar USR speră la mai mulți consilieri județeni.

În ceea ce privește Primăria Brașov, pe primul loc e Scripcaru cu un scor de 48% (46.539 voturi). Pe locul al doilea este Allen Coliban 43,5% (42.138 voturi).

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: