Marcel Ciolacu a asistat la FCSB – Dinamo. Mesajul său tranşant despre stadionul din Ghencea

Marcel Ciolacu meci

Echipa FCSB a învins sâmbătă seara, pe stadionul Arcul de Triumf, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a doua din Superligă. La partidă au asistat 6,100 de spectatori, între care şi premierul Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul României a vorbit despre refuzul CSA Steaua de a lăsa FCSB pe noul Stadion Steaua şi a avut un mesaj clar pentru oamenii din clubul Armatei: aştept raportul Corpului de Control, notează as.ro.

A fost foarte frumos. Mă bucur mult că Dinamo e din nou în Liga 1, revenim la tradiţie. M-am uitat şi în tribune să văd terorismul şi nu l-am văzut. Şi nu am văzut nici huligani. A fost un meci frumos. Nu sunt specialist în clauze. Aştept raportul Corpului de Control. Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipe de fotbal. Sunt ferm convins că FCSB va juca şi în Ghencea. Nu este un moft. Nu am discuţii, l-am văzut de două ori în viaţă pe Gigi Becali, foarte scurt. Nu se poate să avem echipe de această talie şi anumiţi funcţionari să confunde bunurile statului şi să le gestioneze după bunul plac. Acest lucru nu îl permit”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul României nu a stat la VIP, ci a preferat să vadă meciul de la tribuna 1, din mijlocul fanilor.

În timpul meciului, Ciolacu a scris pe Facebook: “Un meci care merita jucat în faţa a 30.000 de suporteri!”


FCSB şi-a dorit ca partida cu Dinamo să se dispute pe stadionul Steaua, dar negocierile cu CSA Steaua nu au avut succes, notează news.ro.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: