OFICIAL. George Tuță a fost declarat PRIMAR al Sectorului 1 al Capitalei, potrivit datelor BEC

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

După patru zile intense de scandal pe numărarea voturilor la sectorul 1 și pe posibile fraude, Biroul Electoral Central a dat verdictul și anume că George Tuțu, reprezentant PSD-PNL, a câștigat mandatul pentru a conduce primăria sectorului 1 în următoarii patru ani. 

Din datele BEC, reiese clar victoria lui George Tuță, deși Clotilde Armand continuă acuzațiile.

George Tuță, primele reacții

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, George Tuță le-a mulțumit celor care l-au susținut și și-a clamat victoria.

„Am încheiat un proces electoral intens, care s-a derulat sub semnul corectitudinii și al atenției pentru integritatea rezultatelor. După aproape 80 de ore de la închiderea urnelor, avem confirmate rezultatele anunțate de noi încă de luni dimineață, după numărătoarea paralelă: cetățenii sectorului au votat pentru schimbare!”, a scris George Tuță.

Acesta a mai promis că: „Voi fi un primar al tuturor, un primar care va pune accent pe comunitate”

Le mulțumesc votanților mei pentru încrederea acordată, încă o dată le spun că nu voi dezamăgi așteptările investite în mine. Vreau să mulțumesc și votanților care au avut altă opțiune. Ei au contribuit prin votul lor la consolidarea unui climat democratic normal în orice comunitate. Vreau să le transmit că voi fi un primar al tuturor, un primar care va pune accent pe comunitate, indiferent de opțiunile politice individuale, mai spune Tuță.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: