Ciolacu, întrebat dacă ar fi nevoie de demisia preşedintelui AEP

Sursă foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că va fi făcută o analiză la nivelul prefecţilor în legătură cu organizarea alegerilor, însă nu consideră că ar fi nevoie de demisia preşedintelui AEP, Toni Greblă.

”Nu. Dar domnul Toni Greblă organizează saci pe străzi? Eu înţeleg, e greu să pierzi, dar trebuie să existe şi demnitate în politică”, susţine Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, în conferinţa de presă susţinută după şedinţa conducerii PSD, dacă vor fi luate măsuri după haosul creat prin numărarea voturilor în unele zone, în contextul în care şi preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a afirmat că ar trebui schimbată procedura.

”Deja am avut discuţia cu domnul preşedinte. Acum au fost cinci buletine. La funcţia de preşedinte e un singur buletin. La Parlament este de asemenea un singur buletin. Deci este foarte puţin probabil… În schimb, ştiţi că fiecare are anumite responsabilităţi. Facem o analiză la prefecţi, Jandarmeria am văzut că şi-a făcut datoria din plin şi Poliţia Română, nu au fost incidente majore. Primarii, iarăşi, pun la dispoziţie anumite săli.(…)”

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: