METEO Vremea azi, 23 iunie. Cod roșu în mai multe județe din țară. Căldura devine sufocantă

Sursa foto: Unsplash

În sud și în sud-est avem încă o zi exagerat de caldă, cu aer greu de respirat și temperaturi de până la 38-39 de grade.

În rest căldura se mai domolește, dar vin mai multe reprize de ploi torențiale, cu grindină și vânt puternic. Cel mai răcoare o să fie pe litoral și în nordul Moldovei: 26 de grade.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul, pe unde avem o zi senină. În Bărăgan avem o amiază caniculară și tot aici indicele de confort termic depășește gradul critic de 80 de unități. La malul mării o să fie mai bine și se vor înregistra 28 de grade. Cam la fel va fi vremea și în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Nu prea vedem norii, iar căldura devine sufocantă după prânz, când se ating 36 de grade. În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina se mai răcorește în unele zone. În Suceava și în Piatra Neamț maximele se opresc la 26 de grade. În schimb, în Bacău și în Iași va fi foarte cald și se ating 33-34 de grade. După-amiază se adună norii și vin mai multe serii de averse abundente și zgomotoase.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: